• En skola för alla…

Vi arbetar efter principen att det är lika viktigt att hjälpa dem som har svårigheter som att stötta dem som vill gå fortare fram eller som vill ha ytterligare utmaningar.
  • Utsedd till förstklassig skola av VVS-Branschens Yrkesnämnd

Öppet Hus / ”Prova på” dagar

Snart är det dax att börja fundera över sitt gymnasieval. Vi har Öppet Hus följande dagar:

Onsdagen den 20/11-19 Klockan 16-19

Onsdag den 22/4 – 20 Klockan 16-19

Prova på dagar

Tisdag 10/12 klockan 9-13

Tisdag 28/1 klockan 9-13

Varmt Välkomna!

Nya ägare av skolan

Den 1 Augusti tog Au Claves AB över huvudmannaskapet för Norrtelje Teknik – och Naturbruksgymnasiet. Au Claves AB har drivit Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga sedan 2007. Ägarna är lärare i grunden och arbetar aktivt på skolorna. För oss är det viktigt att skolan blir likvärdig och alla ska ha samma förutsättningar till en bra utbildning.

Uppropet höstterminen 2019

Nya ettor välkomnas den 19/8 kl. 09.00, för upprop och inskrivning. Det är viktigt att antagna elever som har förhinder att komma till uppropet, hör av sig så att vi kan registrera alla som antagna. Det kan göras på telefon, 0176-18811 (svarare), eller på e-post info@teknikgymnasiet.se.

Tvåor och treor välkomnas åter den 21/8 kl. 09.00, för läsning enligt schema.

Öppet hus 7 maj

Är du nyfiken på oss och vill veta mer?

Välkommen till oss på ”Öppet hus”

Tisdagen den 7 maj, kl. 16:00 – 19:00.

Du får möjlighet att träffa elever, lärare, SYV och Rektor

Vi finns på Sommargatan 11, Norrtälje

Friluftsdagen 7/2

Stort deltagande på vår Friluftsdag!

Eleverna fick välja på att åka skidor på Kungsberget, Skridskor på Sportcentrum, Simning i Badhuset eller Bowling.

Öppet hus 14 februari 16-19

Välkomna.   Vi har öppna dörrar, bjuder på lättare förtäring, presenterar skolan, informerar om våra olika program och har mingel med lärare, elever, rektor och SYV   Hoppas vi ses!

Prova-på-dag

För dig som går i årskurs 9 kommer vi att ha två prova-på-dagar här under våren.

Tisdagen den 22 januari 2019
Tisdagen den 29 januari 2019

Du får då möjlighet att prova på hur det är att vara elev hos oss.
Du får vara med i en klass och delta i undervisningen, träffa våra trevliga elever
och även andra som kommer att söka till oss i höst.
Vi bjuder på lunch i matsalen.
Ta gärna med dig en kompis.

Anmäl dig via:

Mail: info@teknikgymnasiet.se
Ring: 0176 – 188 11
Berätta vilken dag du vill komma och vilket program du är intresserad av.

Välkommen!