• Utsedd till förstklassig skola av VVS-Branschens Yrkesnämnd

Martin och Simon

Martin Favre: ”Jag studerar just nu till Civilingengör inom Maskinteknik på KTH, samtidigt arbetar jag som läxhjälp på fritiden. Jag gick Energiprogrammet på Norrtelje Teknik-och Naturbruksgymnasium och fann det perfekt för mig som inte riktigt visste vad jag ville. Den lilla skolan passade mig också bra då den gav en nära kontakt till lärarna och utbildningen blev direkt mer personlig och det fanns många möjligheter till individuell hjälp och utveckling.”

Simon Williamsson: ”Jag har studerat 1½ år på yrkeshögskolan till webbutvecklare. Jag arbetar idag som IT-tekniker på RosiT, där jag bland annat lagar datorer som kunder lämnar in, utvecklar webbsidor, underhåller servrar och servar Radio Roslagens utrustning. På Norrtelje Teknik-och Naturbruksgymnasium gick jag IT-programmet vilket gav mig en bred grund att stå på när det gäller datorvärlden. Jag fick prova det mesta som är vanligt förekommande – både som programmerare och som serveradministratör.
Skolan är mindre och personlig. Det är lite av en “alla känner alla” miljö med väldigt bra lärare. Att det är en så liten skola gör det möjligt att få mer personlig kontakt med lärarna vilket självklart ökar möjligheten till individuell hjälp.”